Een bril die filmt: Ray-Ban tekent een partnerschap met Ferrari.

Stel je voor dat je elk detail van je avonturen kunt vastleggen alsof je midden in een Formule 1-race zit, waar elke seconde gevuld is met adrenaline. Dat is de gedurfde belofte van de nieuwe Ray-Ban Meta Wayfarer Ferrari-zonnebrillen. Deze revolutionaire brillen combineren de elegantie van Maranello-ontwerpen met geavanceerde videocapturingstechnologie en bieden ons een ongekende visuele ervaring. Bereid je voor om te ontdekken hoe de tijdloze klassiekers van Ray-Ban zich heruitvinden om ons een verrassende functionaliteit te bieden: filmen met een “Scuderia Ferrari-camera”.

De samensmelting van elegantie en high-tech

De Ray-Ban Meta Wayfarer Ferrari-brillen vertegenwoordigen de perfecte combinatie van de verfijning van het legendarische sportwagenmerk en innovatieve videocapturing. Ze bevatten een “Scuderia Ferrari-camera” om de hoogtepunten van het leven met stijl en dynamiek vast te leggen.

Details die het verschil maken

rayban meta ferrari

Als je op zoek bent naar een combinatie van design en functionaliteit, zal het Meta Wayfarer Ferrari-model van Ray-Ban je zeker boeien. Deze brillen zijn ontworpen in de stijl van de klassieke Wayfarers, maar voegen een vleugje moderniteit toe met hun twee lenzen die elk moment kunnen vastleggen. De matte donkerblauwe tint en de kenmerkende Ferrari-emblemen op de pootjes geven een chique en sportieve uitstraling. Een verfijnd detail is het logo gegraveerd op het linker glas, wat de exclusiviteit van dit model benadrukt.

Geavanceerde prestaties en interactiviteit

Technologische innovatie staat centraal bij dit uitzonderlijke model. De brillen zijn uitgerust met koptelefoons en vijf microfoons om het geluid nauwkeurig vast te leggen, waardoor het opnemen van video in full HD met 60 beelden per seconde een meeslepende ervaring wordt. Je kunt je bril bedienen met de elegantie van een spraakcommando dankzij de “Hey Meta”-commando, die gebruikmaakt van conversationele AI voor een futuristische gebruikerservaring. De oplaadcase is de laatste touch van deze high-tech uitrusting en zorgt voor een opmerkelijke autonomie van 36 uur.

Waar te krijgen en tegen welke prijs?

Liefhebbers van technologie en automode zullen blij zijn te horen dat deze brillen binnen handbereik zijn. Voor 499 euro zijn ze een investering voor gepassioneerden die technologische efficiƫntie en esthetiek willen combineren. Je kunt ze gemakkelijk verkrijgen door de officiƫle Ray-Ban-winkel te bezoeken en je voor te bereiden om de wereld vast te leggen met de grootsheid en elegantie van Ferrari.

Jeroen van Dijk
Geschreven door Jeroen van Dijk

Jeroen van Dijk, ervaren autojournalist met een passie voor elektrische voertuigen en innovatieve mobiliteit.